Γίνετε Χορηγοί

Υποστηρίζοντας το  podcast ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ αποτελείται ένα συνεργάτη μας, ο οποίος υποστηρίζει τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά να εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής και να προάγει γνώση της οικονομικής διαχείρισης, των δικών μας οικονομικών πραγματικοτήτων!

Η δραστηριότητα  του podcast  δε θα ήταν δυνατή χωρίς τη σημαντική συμβολή των χορηγιών από άτομα, ιδιωτικές εταιρείες και οργανισμούς. Οι χορηγοί μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε και να εδραιώσουμε την μετάδοση της οικονομικής γνώσης ανά το παγκύπριο και όχι μόνο. Φιλοδοξία μας είναι όπως τα επεισόδια μπορούν να τα ακούσουν όλοι οι ελληνόφωνες  ανά το παγκόσμιο, αφού μέσα από την δυνατότητα του διαδικτύου μπορούμε να φτάσουμε σε κάθε επιχείρηση και νοικοκυριό.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να δημιουργήσουμε ευέλικτα και ελκυστικά χορηγικά πακέτα, που θα ανταποκρίνονται και στις δικές σας απαιτήσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ή/και πολιτικής χορηγιών, με στόχο να απολαμβάνετε μια σειρά από ανταποδοτικά οφέλη ανάλογα με το προσφερόμενο ποσό. Η συμμετοχή σας ως Χορηγός του podcast στηρίζει τη δράση μας οικονομικά και είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και καθιέρωση του.

Υποστηρίζοντας το podcast ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ, συνεισφέρετε στην διαφύλαξη της οικονομίας με την πρόληψη και αντιμετώπιση οικονομικών ζητημάτων που απασχολούν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Συνδέετε το όνομα της επιχείρησης σας με έναν θεσμό, ο οποίος φέρει ηθική και διάκριση σε θέματα οικονομικής διαχείρισης. Ενισχύετε την κοινωνική προσφορά σας με ήθος προς το καταναλωτικό και επιχειρηματικό κοινό. Προβάλλεστε παγκύπρια για την ενίσχυση του έργου μας. Μπαίνετε σε κάθε σπίτι και επιχείρηση της Κύπρου που προσπαθεί να εξυγιάνει τα οικονομικά του, κυρίως τώρα με την κρίσιμη κατάσταση που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε λόγω της πανδημίας.

Γιατί να είστε χορηγός 

Πρόκειται για το πρώτο ελληνόφωνο podcast, που έγινε μέχρι σήμερα με θέμα την ενδυνάμωση των πολιτών σε θέματα  χρηματοοικονομικού αναλφαβητισμού. Ένα καθαρά κοινωνικό ζήτημα με τεράστιες οικονομικές προεκτάσεις που συζητείται όλο και εντονότερα στις μέρες μας και αποτελεί μέρος της κοινωνική ευθύνης μεγάλων διεθνών οργανισμών.

Μέσω του εκτεταμένου δικτύου μας, τα προϊόντα σας ή/και οι υπηρεσίες θα φτάσουν σε κοινό που ήδη προβληματίζεται και αναζητεί λύσεις για τα προσωπικά του χρηματοοικονομικά.   

Τα θέματα του χρηματοοικονομικού αναλφαβητισμού αποκτούν δυναμική στις συζητήσεις στη δημόσια σφαίρα με το κράτος, τους θεσμούς και τα ακαδημαϊκά ιδρύματα να αναλαμβάνουν σημαντικές πρωτοβουλίες.  Την ίδια ώρα, οι συνέπειες της πρόσφατης οικονομικής κρίσης, αλλά και οι συνέπειες της πανδημίας κορωνοϊού, καθιστούν τους προβληματισμούς σε χρηματοοικονομικά θέματα, επίκαιρους για πολλά χρόνια.

Η διασφάλιση δικού του διαδικτυακού χώρου, αλλά και μέσα από τις συνεχείς ενέργειες προώθησης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και με τη συνεργασία του ομίλου του Πολίτη που  στηρίζει επικοινωνιακά το Κουμάντο, το κοινό μας θα διευρύνεται με νέους ακροατές αυξάνοντας έτσι και τη δική σας προβολή στη αγορά!

Χορηγικά Πακέτα

Για να γίνετε χορηγός μας και να λάβετε περισσότερη ενημέρωση για τα χορηγικά μας πακέτα, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Μαρία Γεωργίου στο τηλ. 99413826 ή να συμπληρώσετε την πιο κάτω φόρμα και να σας καλέσουμε πίσω εμείς

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Μαρία Γεωργίου
Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Τηλ. 99 413826 | Εmail: [email protected]

Γίνετε Χορηγός